diumenge, 26 de gener del 2014

4a. Sortida de Gener 2014

Encara que el titular sigui la quarta sortida de Gener, es contant el diumenges res mes, ja que durant la setmana també faig els meus entrenaments i algú com el dilluns també te la seva dificultat inclús mes que alguns diumenges.

Avui em tingut un dia resplendit aquí al Ripollès, Osona estava tota plena de boira a la hora de la sortida -1º C. les 9:00.  ja teníem planificat fer la excursió  aquesta des de la setmana passada que per culpa de les punxades no es va puguer fer, tot i aixi avui també em tingut una punxada, però de 11 companys  de avui es normal que es tingui un no com la setmana passada que per culpa de un accident de transit van punxa casi tots els que anàvem.

la Ruta : Torelló, Ripoll, St. Joan Abadeses, Coll de Santigosa ( 1072 m), Coll de Canes, (1132 m).  Vallfogona del Ripollès, Ripoll, Torelló. 88 km.

La setmana que be anirem cap la comarca de la selva. Coll de Revell, Viladrau. Etc.

Altitud ascendent 1145 m. - calories 2050 - temps 3:12:13 h. - mitja
vel. 27.5 - Mitja de temperatura 8.3ºC ( -1 / 17º ). -  km.88
 AQUESTA DADES SEGONS EL MEU SIGMA










Aquest son els company d'avui molt, bona gent, un ple d'anar amb ells.

Fins diumenge que be.

dimecres, 22 de gener del 2014

INFORMACIO DE LA F.C.CICLISME

La F.C.Ciclisme informa que:

Els Xips actuals seran substituïts per uns de nous, preu d'activació 22 €.

**********

diumenge, 19 de gener del 2014

Sortida anecdòtica la de avui.

Al mati teníem dubtes de quin camí fer, per que estava tot el cel en nuvolat amb mala pinta a punt de ploure i el terra mullat de la nit, lo previs era fer Ripoll, ST. Joan Abadesses, Coll de Santigosa, Vallfogona del Ripollès, Ripoll, Torelló. Decidim anar a fer la volta que teníem previs però ja a la arribada de Ripoll just a la rotonda els mossos netejaven el terra de un accident, el terra semblava net en el moment de passar nosaltres, però a la sortida del poble a 2 km., 3 de nosaltres tenim de para per una punxada a cada un , abans de arriba aquest punt un altre grup coneguts nostres tenien també parada per una punxada també. de seguida que podem tornem al camí i no passa mes de 5 min un altre company a de parar per lo mateix, però aquest a de repetir las punxada es veu que va quedar algun vidre a dins, i aixo que es va mira be que no tinguessin cap mes i fos neta la coberta per dins, aquí decidim ja que anaven amb pocs temps per culpa de las punxades no fer el coll de Santigosa i Vallfogona i es posem s'acord per anar a Camprodon, es mes llarg però mes rapit, però no s'ha acaba aquí la matinada de punxades, abans d'arribar a St. Pau jo torno a tenir punxada aquesta vagada a la roda del darrera, aquí reparo la roda i com que teníem un restaurant aquí mateix fem la parada del mati, i ja no arriben a Camprodon, es veu que avui no teníem de anar ni a Santigosa ni Camprodon, per acabà en el restaurant un company quan anava al serveis, en les escales per baixar rellisca i es fa una estrebada a la cuixa el quadricicle esquerra la quan li impedia caminar, però per sort no pedalar amb la bici però si que tenia molèsties, i en mica en mica arriben a Torelló, aquest petit accident no a set res per sort.

Sempre hi ha un dia .....



Altitud ascendent 779 m. - calories 1686 - temps 3:07:00 h. - mitja
vel. 27 - Mitja de temperatura 6.7ºC ( 2 / 11º ). -  km.83





dissabte, 11 de gener del 2014

3ª SORTIDA GENER

INFORMACIÓ DEL RECORREGUT DE LA VUELTA 2014

VÍDEO.

***************************

Bona Temperatura a la sortida de Torelló 9ºc. anem en direcció a Vic, en filem el coll de Casa Miquela a 10 km de la capital Osona, aquí tenim una rampa del 8 % el grup s'ha estira fins a la arrinada adalt que es fa reagrupament. i comencem a baixar en direcció a Oristà, aquí la carretera es un puja i baixa un trena-cames total, per els que no coneixan be aquesta comarca del Lluçanès no saps mai quan s'ha acabarà la rampa de tens al davant per que sempre en tens una, a la arribada de Avinyo fem la parada per esmorza, ja portem 56 km, aqui just quan sortim del bar trobem un company de Vic perdut, que no trobava el camí de tornada, no es estrany amb tantes cruïlles carreterotas, pujades, baixades etc. aquí a Avinyó es el punt mes baix del gràfic com es pot veure i en cara queda molt per pujar fins el Coll de Fontfreda a la bora de Vic, que si es veritat que no te res del altre mon com que portes moltes pujadetes i kms ja a les cames es fa una mica dur si vos seguir al company que tens al davant, ja a dalt del coll, tornem a fer reagrupament i tirem abaix cap a Vic, aquesta baixada es fa molt be, es pot corra amb precaució i aixi gaudir de una baixada  llarga després de tantes pujades 5 km. fins a Sta Eulàlia i 5 km mes fins  a Vic pla en tendència a baixar, i des de  aquí a Torelló 20 km mes ja pla i amunt però sempre be.

Fins la setmana que be, que tenim previs anar a St. Joan Abadesses i Coll de Santigosa passant per Vallfogona i Ripoll 85 km.


Altitud ascendent 1565 m. - calories 2549 - temps 4:18:34 h. - mitja
vel. 25.5. -  mitja de temperatura 9.9ºC ( 7 / 13º ). - 111 km.
 RECORREGUT:

TORELLÓ, VIC, COLL DE CASA MIQUELA, ORISTA, ST. FELIU SASSERRA, AVINYÓ, STA EULÀLIA RIUPRIMER, VIC, TORELLÓ, 110 KM

diumenge, 5 de gener del 2014

2ª SORTIDA DE GENER

Avui ens en trobat al lloc de sortida de cada diumenge una 20 de ciclistes d'aquí Torelló i de la comarca d'Osona. Després que ahir  alguns company volien sortir a les 9 matí i aquesta hora plovia, avui tots, tan uns com els altres tenien ganes de fer algun km., dons el dia prometia, no feia gaire fred a la sortida 9:00 h. 1º, i el sol tenia ganes de escalfar-nos, encara que la temperatura no es com a la primavera, simplement arribi fins el 10º positius, aixo ja es motiu per passar un mati esplèndid per gaudi del ciclisme de carretera.

La ruta per carreteres mes aviat amb poc transit es aquesta:

Torelló, Vic, Tona, Balenyà, Centelles, St. Feliu Codines, Castellterçol ( Aquí Parada Cafè ), Moià, Collsuspina, Coll de la Pollosa, Maia, Vic, Gurb, Torelló. 111 km.


Altitud ascendent 1395 m. - calories 2634-  temps 4:04:40 h. - mitja
vel. 27.1. -  mitja de temperatura 1ºC ( 1 / 11º ). - 111 km.
 Alguns company de la sortida.




dimecres, 1 de gener del 2014

1ª DEL ANY 2014

Com a bon aficionat al ciclisme, no pudia ser menys, avui  1er. dia del any t'ucava fer algun km. encara que sigui per aquí Osona sense fer cap ec-ses de km. però no estava sol, ja vaig quedar un dia abans amb 3 company mes del C.C.Torelló, a les 9:00 al lloc de sempre amb -3º vam enfila cap a St. Quirze de Besora, en direcció al Collet de St. Agustí, St. Bartomeu, Casa Miquela, Vic, Torelló, - 71 km., aixo si sobre tot amb molta cura les baixades, estaban molt humides i alguns trams blancs de fred.

Tinc de dir que aquest any ens comuniquem per quedar i fer la sortida amb el grup que he fet per el Wassap per els diumenges del hivern, ja que no tenim el calendari del Club fins el mes de Març.

El any passat totes les petites colles duran els mesos de hivern sortien a diferent-es hores i rutes diferent-as, ara amb una mica de organització sortim junts, cosa que es mes agradable, per a tots, crec jo.

Altitud ascendent 944 m, calories 1479, temps 2:59:40 h. mitja
vel. 23.6,  mitja de temperatura 3ºC ( - 4 / 7º ). 71 km.