dilluns, 11 de novembre del 2013

SORTIDA 10 NOV. 2013


Avui diumenge 10 Nov. la sortida que em fet els companys de C.C.Torelló a set cap al Ripollès,  des de Torelló a St.Quirze per la C17, Ripoll, St. Joan Abadesses, Coll de Santigosa, Coll de Cannes, Vallfogona del Ripollès, Ripoll, Montesquiu, Torelló, Total  85 km, a una mitja tranquil·la de 25 km/h. desnivell acumulat de 1082 m.

Temperatura una mitja de 10º ( 5º/16º ), per la època del any molt be, altres anys ja teníem glaçades a dojo aquest mateixos dies, si et posa's la roba que toca no hi ha cap problema de fred.

Tornant per la C17 ahir els mossos ens van veure i no ens van dir res de res, per si algú a d'anar per aquest carretera alguna vagada no tenim cal problema els d'aquí la comarca Osona a passar per la C17, ja que no hi ha una alternativa com cal.




El proper diumenge dia 17 una altra sortida, sortirem a les 9 mati en direcció al Lluçanès i farem las costa dels Gats, aquí era a on en Carles Zains entrenava tallan un tram de carretera uns dies per afer els seus entrenaments.amb el seu Toyota de Rallis.

Fins aviat